NØRDIC GRAND

kétszintes privát ház (1)

STÍLUSOS HÁZ A BIRTOK LEGMAGASABB PONTJÁN

Nordic GRAND vendégházunk 4 felnőtt és 2 gyermek részére NYÚJT OTTHONOS KÉNYELMET A BAZALTORGONÁK LÁBA ALATT, A BIRTOK LEGMAGASABB PONTJÁN. A ház KÉT KÜLÖNLEGES HÁLÓSZOBÁVAL IS RENDELKEZIK: EGY GALÉRIÁS ÉS EGY PINCERÉSZBŐL ÁTALAKÍTOTT ALVÓKUCKÓ VÁRJA A PIHENNI VÁGYÓKAT.
A HÁZBAN KANDALLÓS NAPPALI, TÁGAS KONYHA, PANORÁMÁS ÉTKEZŐ ÉS ZUHANYZÓS FÜRDŐSZOBA TESZIK OTTHONOSSÁ AZ ITT TARTÓZKODÁST. 

A HÁZ ELŐTT TALÁLHATÓ SAJÁT TERASZRÓL ÉLVEZHETED A BALATONI NAPLEMENTÉKET.

STÍLUSOS FELTÖLTŐDÉS A HEGYTETŐN

NAPPALI – KONYHA – ÉTKEZŐ – KÉT HÁLÓSZOBA

jól felszerelt konyha (Hűtő, mikro, mosogatógép, főzőlap, vízforraló, kenyérpirító, kávégép szemes kávéval, Alap fűszerek)

a nappaliban Kihúzható kanapé 2 fő részére

étkezőasztal 6 székkel

Vaskályha és hozzá hasogatott fa

EGY hálószoba a galérián ÉS EGY FŐHÁLÓSZOBA KÜLÖN HELYISÉGBEN

zuhanyzós, tágas fürdőszoba

nordic grand living room
Nordic Balaton_1-68
PINCÉBŐL KIALAKÍTOTT HÁLÓSZOBA (egy szinten a nappalival)
Group 31
TERASZ BALATONI PANORÁMÁVAL (kültéri étkezőbútorral)

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓK

Check-in time: 15:00 órától

Check-out time: 10:00 óráig

Vendégfogadás: szálláshelyünkön self check-in rendszer működik, a szállás elfoglalásához szükséges információkról az érkezést megelőző napokban e-mail formájában tájékoztatjuk vendégeinket.

Lemondási feltételek: az érkezés napját megelőző 15. napig történő lemondás esetén a befizetett díj 50%-a visszatérítésre kerül. 15 napon belül történő lemondás esetén a szállásdíjat nem áll módunkban visszafizetni.

Házi kedvencek: a környéken előforduló egyéb állatok miatt (kerítéssel nem elzárt terület) házi kedvenceket sajnos nem tudunk fogadni.

hu_HUHU