Foglalás

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek, azokat folyamatosan, a foglaltság függvényében módosítjuk.
Kérjük, hogy a pontos ajánlatot a Foglalás gombra kattintva tekintsd meg!

Vasárnaptól csütörtökig:  1-2 fő esetén: 37.900 Ft/éj/ház     

3-4 fő esetén: 44.900 Ft/éj/ház

Péntek és szombat: 1-2 fő esetén: 44.900 Ft/éj/ház

3-4 fő esetén: 56.900 Ft/éj/ház

Takarítási díj: 10.000 Ft/foglalás

Ebben az időszakban minimum 2 vagy 3 éjszakát szükséges foglalnod.

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓK

Téli időszak: foglaláskor kérjük vedd figyelembe, hogy hó esetén a Vendégház csak hólánccal közelíthető meg, vagy 300 métert kell sétálni. Kérjük, hogy e szerint tedd meg téli foglalásodat, vagy szeretettel várunk egy tavaszi időszakban.

Kiemelt időszakok: kérjük vedd figyelembe, hogy karácsony, szilveszter, valentin nap, vagy hasonló nevezetes napokon egyedi foglalási lehetőségek vannak, melyeket megtalálsz a naptárban.

Fizetési feltételek: a foglalás akkor válik véglegessé, ha az általunk küldött visszaigazolásban szereplő szállásdíj teljes összegét 3 napon belül átutalással megfizeted.

Lemondási feltételek: az érkezés napját megelőző 15. napig történő lemondás esetén a befizetett díj 50%-a visszatérítésre kerül. 15 napon belül történő lemondás esetén a szállásdíjat nem áll módunkban visszafizetni.

Házi kedvencek: Grand házunkban szívesen látjuk kistestű (max. 10 kg) kedvenceiteket. Kérjük foglaláskor e-mailben jelezzétek felénk az igényt. 

Vendégfogadás: vendégházainknál self-check-in rendszer került kialakításra, melynek részleteiről az online bejelentkezést követően tájékoztatunk Titeket. Igény esetén, előzetes egyeztetés alapján, személyesen is fogadjuk vendégeinket.

Check-out

10:00 óráig

Check-in

15:00 órától

hu_HUHU