NØRDIC BALATØN – A HÁZAK

Vendégházainkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy vendégeink számára természetközeli, igényes közeget teremtsünk; egy helyet, ahol a csendtől az idegek ellazulnak, a tájtól a szem elkáprázik, a természet illatától felfrissül az orr, a tücskök és kabócák zenéjétől megcsendül a fül. A nyelv éppen a vulkanikus borokat ízleli, miközben serceg a fogas a vaslapon.
Ahol egy erdei séta a négymillió éves bazaltorgonák tövében, egy vitorlázás a tavon, vagy egy esti borozgatás kilátással a Szigligetre mind azt szolgálják, hogy felfrissüljünk és újult erővel térjünk vissza a városi forgatagba. Így éreztünk mi magunk is, mikor megtaláltuk és megalkottuk ezt a helyet.
Vendégházunk a híres badacsonyi borvidék délnyugati lejtőjén, a gasztronómiájáról nevezetes Káli medence közvetlen közelében, Badacsonytördemicen található.

NØRDIC OAKWOOD

két szintes privát ház 4 felnőtt és 1 gyermek kényelmére tervezve, balatoni panorámával, két terasszal, jacuzzival és pergolás kocsibeállóval

NØRDIC GRAND

panorámás privát ház 4 felnőtt és 2 gyermek kényelmére tervezve, a birtok legmagasabb pontján, terasszal, galériás kuckóval a tetőtérben valamint egy különleges fő hálószoba pincéből átalakítva

hu_HUHU